L’histoire se répète: de geschiedenis herhaalt zich. Panningen trad thuis aan tegen Kwiek Venlo. De opstelling was dezelfde als de vorige week, met dien verstande dat Remco Litjens afwezig was wegens vakantie. Hij werd vervangen door Roger op het Veld, die de voorhoede met Collin Opstals en Ilias Amhaough completeerde. Het wedstrijdverloop zou redelijk identiek verlopen aan dat van vorige week. Alleen kwam Panningen vroeg op achterstand deze keer en verloor het op een cruciaal moment een van haar sterkhouders, Nick van den Beucken. En ondanks een veldoverwicht was Panningen weer niet bij machte om de achterstand om te buigen naar een voorsprong.

Het begin is flitsend. Panningen trekt meteen na het eerste fluitsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter Lammers in de aanval. Panningen forceert enkele hoekschoppen en ook enkele kansen. Een schot van William Steeghs vanaf de rand van het strafschopgebied, wordt op het allerlaatste moment nog van richting veranderd. Ook een vrije trap van specialist Roy Schijven gaat ternauwernood over.

En dan is er die vermaledijde 20e minuut. Furkan Ozyon controleert op zeer deskundige wijze een dieptepass op de rechtervleugel en kan laag voorzetten naar Semer Umut. Dat betekent 0-1 in het voordeel van Kwiek Venlo. Meteen daarna verliest Panningen Nick van den Beucken door een blessure. Hij wordt vervangen door Patrick Joosten. De fysiek van Nick wordt node gemist bij de groenwitten en het spelpeil zakt. Paul Jans, centrale middenvelder en Dreh und Angelpunkt bij Kwiek Venlo controleert het middenveld en wandelt van voor naar achteren en terug.  In de 43e minuut een reuzenkans voor Panningen; op 2 meter van de doellijn krijgt Collin Opstals de bal ongelukkig tegen zijn voet, waar hij de voet tegen de bal had willen zetten. De bal gaat over het Kwiek doel. Op slag van rust weer een uitstekende kans voor Panningen; weer blijft de voorspong van Kwiek intact.

De tweede helft heeft Panningen weliswaar een licht veldoverwicht, maar De echte kansen zijn op de vingers van één hand te tellen. Alleen in de 66e minuut zorgt een lage voorzet voor gevaar voor het doel van Kwiek. Trainer Roel Schreurs wisselt een aanvallende middenvelder, Stan Spee,  voor verdediger Bram Leenders,  maar er verandert weinig.

In de 81e minuut maakt scheidsrechter Lammers zijn enige fout van de wedstrijd. Uit een tegenstoot van Kwiek Venlo scoort invaller Hakim Aknaf 0-2. Een duidelijke buitenspelsituatie ging aan het doelpunt vooraf. Patrick Joosten kan nog 1-2 scoren in de 90e minuut; maar Umut Sezer bepaalt 3 minuten later de definitieve eindstand op 1-3.
Panningen mag zijn wonden gaan likken en vurig hopen dat de geblesseerden snel herstellen. Aanstaande zondag wacht de kraker tegen de rivaal van vorig seizoen MVC ’19 uit en in Maasbree.