En weer ging het fout bij Panningen.Panningen trad aan tegen Baarlo op een winderige voetbalzondag. Het hoofdveld op sportpark Panningen-Noord was slecht bespeelbaar. Maar uiteindelijk is dat voor beide ploegen hetzelfde.

Panningen komt meteen goed uit de startblokken en Remco Litjens test meteen in de 2e minuut Baarlo doelman Koen Jacobs. Die redt op het schot van Panningens goudhaantje. Anders is het een minuut later. Stan Spee wint een sprintduel met Baarloos vrij verdediger en kan fraai afronden en dat betekent dat Panningen meteen op voorsprong komt: 1-0.

Baarlo komt terug en in de 10 minuut is het Rick Nelissen, geheel vrijstaand, die een voorzet net niet kan verzilveren. Uitstel van executie, want een vrij trap vanaf rechts wordt niet adequaat weggewerkt door de Kepèlse verdediging en Mathijs Hanssen kan de 1-1 binnentikken. Na 18 minuten mag Stan Wijhers een vrije trap nemen op een meter of dertig van het doel. Snoeihard jaagt hij de bal in de kruising: 1-2. En in de 38e minuut is het Michiel Hanssen, die met een fraaie actie op rechts de bal met links op de paal krult. Daarmee zijn de wapenfeiten in de eerste helft vastgelegd.

In de tweede helft is het meeste balbezit toch wel voor Panningen, maar zoals zo vaak in deze competitie zullen individuele verdedigingsfouten de groenwitten fataal worden. Panningen creëert vlak na rust enkele kansen, maar scoren is er niet bij. Roy Schijven is met een vrije trap in de 49e minuut nog het dichtst bij de gelijkmaker en dwingt de Baarlo-doelman tot een uiterste krachtsinspanning. En zoals zo vaak valt het doelpunt aan de andere kant. Michiel Hanssen toont zijn klasse in de 73e minuut met een schitterende balaanname, een fraaie solo en een beheerste afronding: 1-3 voor Baarlo. Patrick Joosten brengt in de 78e minuut de stand nog op 2-3 en Panningen perst er nog een slotoffensief uit. Maar het mocht niet baten en weer gaan de punten naar een tegenstander die zeker niet beter is dan dit groenwitte vaandelteam. Panningen zakt weer een plaatsje in 3C en staat weer op een nacompetitieplek. Het doelsaldo van 20 voor en 26 tegen verraadt het probleem: Panningen krijgt teveel doelpunten tegen.