Verloren en gevonden voorwerpen in Peel en Maas

Ben je iets verloren of heb je wat gevonden, dan kunt u dit melden op de website Verloren of Gevonden. Op deze website vindt je ook een overzicht van de geregistreerde gevonden voorwerpen in de gemeente Peel en Maas.

Uw gevonden voorwerp ophalen

Ben je de eigenaar van een gevonden voorwerp, dan kun je telefonisch contact opnemen met de gemeente of een e-mail sturen. De gemeente stelt je enkele specifieke vragen over het voorwerp, om vast te kunnen stellen dat je de rechtmatige eigenaar bent. Vergeet niet een identiteitsbewijs mee te nemen.

Bewaartermijn

Bij de gemeente bewaren ze voorwerpen 3 maanden, als deze goedkoper zijn dan € 450,00. Daarna worden ze verkocht, vernietigd of hergebruikt. Als de vinder het voorwerp thuis heeft bewaard, mag je het houden.

Ze bewaren voorwerpen 1 jaar, als deze duurder zijn dan € 450,00. Als er binnen 1 jaar geen eigenaar is gevonden, dan wordt de vinder de eigenaar. Je krijgt hiervan bericht.

Het bericht Verloren en gevonden voorwerpen in Peel en Maas verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...