Suzan Seegers komt in 1980 ter wereld in het Limburgse plaatsje Sittard en heeft al heel wat titels op haar naam staan. Vanaf januari 2016 is haar derde onewomanshow, ‘Suus zingt Annie M.G.’, in première gegaan. Op zaterdag 13 februari is de voorstelling te zien in DOK6 Theater.

De kleine vrouw met de grote stem weet met haar warme geluid en sprankelende persoonlijkheid keer op keer de harten van het publiek te raken. Na Toon Hermans brengt Suzan dit jaar een eerbetoon aan een andere tekstdichter: Annie M.G. Schmidt.

In dit intieme en liefdevolle theaterconcert gaat Suus, begeleid door haar vaste pianist Marc-Peter van Dijk, op zoek naar de vrouw achter het repertoire. Met behulp van Annie’s liedjes en gedichten schetst ze een eigenwijs en soms ietwat ondeugend portret van Annie.

Zo hoorde u Annie nog nooit! Laat u verrassen door deze kleurrijke schakering van Annie’s bekende én onbekend werk. Het is een echte aanrader, dus zorg dat jij hier bij bent! Kaarten zijn 24 uur per dag te bestellen via onze website of koop je kaarten via de receptie tijdens de openingstijden! www.dok6.eu

13febSuzan_DOK6_p&m