Terwijl het seizoen 2015-2016 nog in volle gang is, vragen wij uw aandacht voor het nieuwe theaterseizoen. Wederom is er een uniek programma vol muziek, toneel, cabaret en dans samengesteld. Artiesten als O’G3NE, Jörgen Raymann, Rob Scheepers, Danny Vera, Peter Pannekoek en Begijn Le Bleu komen naar Panningen.

Save the date: 20 mei 2016
Het nieuwe programma is vanaf vrijdag 20 mei te bewonderen op onze nieuwe website. Onze klanten ontvangen dan ook onze nieuwe theaterbrochure vol spectaculaire voorstellingen! Kaarten kunt u dan bestellen via www.dok6.eu of aan de receptie tijdens onze openingstijden.

Pakket en voordeelpakketten
De pakketten zijn terug! Als u voor minimaal vijf voorstellingen tegelijkertijd kaarten koopt, heeft u een pakket. U krijgt dan van ons een zesde voorstelling cadeau. Wilt u zeker zijn van een voorstelling? Dan kunt u woensdag 18 mei of donderdag 19 mei al een pakket aan de receptie bestellen. Het gehele seizoen kunt u een pakket afnemen.

Daarnaast hebben we dit jaar ook voordeelpakketten, drie voorstellingen voor slechts € 30,00! Wij bieden een cabaretpakket en een damespakket aan. In ieder pakket zitten zes voorstellingen waar u er dus drie van uit mag kiezen. De voordeelpakketten zijn terug te vinden in onze brochure. De voordeelpakketten zijn uitsluitend af te nemen aan de receptie.

Wij zien u graag in ons theater!
www.dok6.eu | 077 310 1064

p&m_start_nieuw_seizoen