Na drie succesvolle shows is het damesduo ‘Vuile Huichelaar’ terug met een splinternieuw vierde theaterprogramma. Dit is dé voorstelling voor vrouwen, die houden van een muzikale en hilarische avond.

De voorstelling
We willen controle en rust, het onderste uit de kan en het kersje op de taart. We willen het allemaal. Maar vrouwen zijn nét mensen. Dus lukt het allemaal maar half. In de war? Dat wordt alleen maar erger. Maar zolang we ons nog ergeren aan de neusharen van onze man en we onze eigen snor goed in de gaten houden, is er nog hoop! Want als echte doorbijtertjes geven we natuurlijk niet op. Er zijn nog zo veel schitterende tranentrekkers en prachtige (meezing)liedjes om samen te zingen.

Het belooft weer een gezellige avond te worden voor vrouwen onder elkaar, die het theater weer herboren zullen verlaten. Mannen zijn uiteraard welkom, maar op eigen risico. Reserveer nu een kaartje voor € 22,50 en ga een leuke avond uit tegemoet.

Actie
Bij aankoop van een item bij Trend Schoenmode, Change, Mariëlle Mode, Mr.&Mrs., Juwelier Rob Leurs, Get Dressed, Modecentrum Frans Theelen, Hoeben Pour Vous Parfumerie & Drogisterij, MC Company, Pink Bodyfashion, A4 Vrouwenmode, Modestyle, Byouterie Chic & Choc, Leurs Horen en Gezien worden en Leuk hè, ontvangt u een voucher van DOK6 Theater Op vertoon van deze voucher krijgt u het tweede kaartje gratis voor deze voorstelling. U kunt de voucher uitsluitend inleveren bij de receptie.

Vuile_Huichelaar_4_staand-naamsvermelding-Geert_Gratema