De vernieuwde website Gemeentewijzer.nl is in de lucht! Het doel van deze website is inwoners wegwijs te maken in hun eigen gemeente. Ook wil Gemeentewijzer de toerist interesseren voor een bezoek aan een andere gemeente. Alle 403 gemeenten zijn in kaart gebracht.

Gemeentewijzer.nl helpt je bij het vinden van evenementen, activiteiten, faciliteiten en lokale instellingen die jouw gemeente rijk is. Verder ontdek je meer over de gemeente zoals actueel nieuws, wijkverenigingen, links naar lokale websites en meer. Je draagt zelf bij door het gratis toevoegen van evenementen en informatie over jouw vereniging of lokale instelling op het gebied van onderwijs, gezondheid, sport en cultuur. Het is een website gemaakt voor en door de lokale bevolking.

Win een ballonvlucht

Ter promotie van de vernieuwde website geeft Gemeentewijzer een ballonvlucht voor 2 personen weg. Like de Facebookpagina van Gemeentewijzer en maak kans op deze mooie prijs. Dinsdag 5 augustus maken zij op Facebook de winnaar bekend.

Over Gemeentewijzer

Gemeentewijzer is een multimediale en interactieve dienstverlener. Naast haar interactief platform zijn zij exploitant van kunststof plattegronden met daarbij geplaatste advertenties.