Op zondag 30 november 2014 gaat muziekformatie Cómpenééj uit Meijel in samenwerking met Video Collectief Leudal, een video – clip samenstellen.
Dit is voor muziekformatie Cómpenééj een belangrijke gebeurtenis. De videoclip gaat dienen als promotie film en tevens ook voor het vastleggen van een stukje historie.
Het is om uiteenlopende (technische) redenen niet mogelijk dergelijke opname uit te voeren tijdens een regulier optreden. Daarom dat muziekformatie Cómpenééj U graag uitnodigt om gezamenlijk, als figuranten, en feestend publiek bij de opname aanwezig te zijn.  Op 30 november 2014 vanaf 15.00 uur bent u welkom in de Rabozaal van D’n Binger in Meijel. U stimuleert bovendien een plezierig stukje cultuur in onze samenleving. De opnames zullen volgens een draaiboek plaatsvinden. De aanvangstijd is daarbij van belang.

Cómpenééj is een feestband afkomstig uit Meijel (Limburg) net aan de grens van Brabant. Sinds 2001 zijn we actief in deze samenstelling en inmiddels uitgegroeid tot in een begrip in de regio maar ook in Duitsland en België verzorgen we regelmatig optredens.

Cómpenééj onderscheid zich door met een uitgebreide bezetting de meest uiteenlopende nummers te spelen. Deze nummers variëren van muziek uit de roemruchtige jaren 60 en 70 tot de hits van nu. Maar ook het uitgebreide feestrepertoire uit het Limburgse Duitse en Nederlandstalige muziek komt uitgebreid aan bod. Het loont zich beslist de moeite om eens naar ons repetoire te kijken.