Het einde van het schooljaar is weer in zicht. Dat betekent ook dat de voorstellingen van Me On Stage er weer aankomen. Over ongeveer een maand is het zover en schitteren vele talentjes op het grote podium in Theater de Kattendans.

Maandenlang hebben vele kinderen tussen de 6 en 18 jaar oud uit de Kempen gerepeteerd op het gebied van zang, dans en spel voor de spetterende musical Hairspray. Deze wordt op 20, 21, 27 en 28 juni en 3,4, en 5 juli gepresenteerd op het podium van Theater de Kattendans in Bergeijk.  Familie, vrienden, kennissen, buren, noem maar op. Iedereen is welkom om de eindmusical van Musicalschool Me On Stage te komen bewonderen.

De kaartverkoop loopt nog steeds als een trein en verschillende voorstellingen zijn al uitverkocht. Daarom zijn er nog kaarten voor extra voorstellingen in de verkoop gegaan. Wil jij deze fantastische show niet missen, koop dan nog snel een kaartje voor een van de voorstellingen, want op = op! De kaartverkoop loopt via Theater de Kattendans. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website www.kattendans.nl, telefonisch via 0497-571318 of bij de theaterkassa. De theaterkassa is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot en met 19.00 uur en 90 minuten voor aanvang van elke voorstelling.