Jochen Otten, bekend van het succesvolle sketch-programma ‘Sluipschutters’, staat op vrijdag 26 februari bij ons op het podium. Met meer dan 22 miljoen views op YouTube zijn de vier cabaretiers van ‘Sluipschutters’ een hit!

Ooit begon zijn carrière met het winnen van de persoonlijkheidsprijs op Cameretten, de publieksprijs van de Holland Casino Podium Prijs en een finaleplek op het Leids cabaretfestival. Daarna werd Jochen één van de comedians van Comedytrain en tourt hij ook mee met hun theatertournee. In de afgelopen jaren was Jochen tekstschrijver voor ‘Dit was het nieuws’ en ‘Spijkers met koppen’. Hij heeft dus veel op zijn naam staan.

Inmiddels is hij ook te zien in de theaters met zijn zesde cabaretprogramma ‘Overwegend droog’. Hij stelt dat liefde een keuze is. Hij kiest er voor om bij zijn vrouw te blijven: kost wat kost. Die keuze levert lachwekkende frustraties op, schaamtes, zinloze verhuizingen, vluchtgedrag, diepe beledigingen en het gevoel van gevangenschap. Jochen bewijst dat ondanks alles, de keuze voor elkaar de enige juiste is. Een voorstelling over de schoonheid van samen oud worden.

Kaarten zijn te koop voor € 17,50 bij de receptie, telefonisch via 077 – 310 1064 of via onze website www.dok6.eu. Dit is iets wat je niet wilt missen!

Jochen Otten _Overwegend droog 2.0 © Jostijn Ligtvoet Fotografie (1)