Na het succes van zijn eerste theatershow komt Ben Verdellen nu met een compleet nieuw theaterprogramma getiteld ‘Hald van ’t Laeve’. Op vrijdag 12 februari staat hij in DOK6 Theater.

Soms kan het raar lopen. Ben Verdellen dacht absoluut niet meer aan het maken van een nieuw album tot hij op de fijnschilder kunst opleiding in Emblem door een erg zieke medecursiste werd gevraagd om een lied voor haar te schrijven. Dat werd het lied ‘wie lang nog’. Een aangrijpend nummer dat Ben inspireerde om nog vier andere nummers te schrijven. Prachtige teksten van een man die van het leven houdt, net zoals zovele anderen.

Ben kwam in contact met Stichting WensAmbulance Limburg. Hij besloot direct om het album te koppelen aan het mooie werk van deze stichting. Een groot deel van de opbrengst van het album komt ten goede aan de Stichting WensAmbulance.

De Stichting WensAmbulance Limburg zal ook als een rode draad door het nieuwe theater-programma ‘Hald van ’t Laeve’ lopen. Ben brengt dan een mix van zijn grootste successen met nummers van dit nieuwe album. Daarbij begeleid door Huub Boesten en zijn muzikanten. Koop je kaarten snel via www.dok6.eu of via de receptie en ga een muzikale avond met Ben Verdellen tegemoet!

12febBen_DOK6_p&m