Twee doden gevonden in Kia Picanto, vermoedelijk Sanne en Hebe

Bij het knooppunt Empel (A59/A2) is in het water een donkerkleurige Kia Picanto gevonden, meldt de politie. In de zoektocht naar de vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26) wordt naar een zwarte Kia Picanto gezocht. Over mogelijke inzittenden van de gevonden auto is nog niets bekend. Volgens de politie gaat de aandacht primair uit naar de hulpverlening.

Sanne en Hebe zouden voor het laatst gezien zijn op de A59 bij Waspik. Daar werd woensdag eerder op de dag al een rijstrook afgezet voor het onderzoek.

De twee vertrokken maandag vanuit Raamsdonksveer naar het huis van het meisje in Vught. Daar kwamen de twee nooit aan. Dinsdagochtend ging er een amber alert uit voor het meisje, dat ernstig, meervoudig beperkt is en op elk moment van de dag zorg nodig heeft.

Update
De politie heeft twee lichamen gevonden in de auto. Vermoedelijk gaat het om de vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26).

Lees ook: [Landelijk] Onderzoek naar vermissing 10-jarige Hebe en begeleidster Sanne. 

Het bericht Twee doden gevonden in Kia Picanto, vermoedelijk Sanne en Hebe verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...