Taxus inzameling 2022 toch van start

Stichting Taxus Taxi zamelt in 2022 toch taxus in. Vanaf zaterdag 25 juni kunt u een afspraak maken om het snoeisel op te laten halen.

Inzameling anders dan normaal

Dit jaar zijn er geen inzamelpunten en geen gratis tassen. Gebruik daarom een tas van vorig jaar, een kruiwagen of een zeil. U kunt een afspraak maken op de website van De Taxus Taxi. Zij komen dan binnen 72 uur gratis het snoeisel ophalen bij een minimale hoeveelheid van een volle kruiwagen. De knipvoorwaarden en meer uitleg staan ook op de website.

In strijd tegen kanker

Eerder werd bekend dat stichting Taxus Taxi dit jaar geen taxus zou gaan inzamelen door de hoge kosten van gas en diesel en door problemen in de verwerkingsfabriek in China. Daarna heeft een afnemer zich bij de Taxus Taxi gemeld om alsnog 125.000 kilo snoeisel af te nemen. Dat is een kwart van de hoeveelheid dat normaal wordt ingezameld. Stichting Taxus Taxi zamelt taxussnoeisel in voor de strijd tegen kanker. De taxusnaalden bevatten dé belangrijkste basisgrondstof voor chemotherapieën.

Door omstandigheden zal de inzameling dit jaar enkel plaatsvinden in een aangepast werkgebied. Wij zullen onze service aanbieden in de gemeenten: Asten, Bernheze, Beuningen, Boekel, Deurne, Druten, Gemert-Bakel, Gennep, Helmond, Heumen, Horst aan de Maas, Laarbeek, Landerd, Land van Cuijk, Meierijstad, Mook en Middelaar, Oss, Peel en Maas, Someren, Uden, Veghel, Venray en Wijchen.

Het bericht Taxus inzameling 2022 toch van start verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...