Op zondag 25 oktober was alweer de 3e wedstrijd van de Jos Feron cup. De dag begon erg druilerig met motregen, waardoor het parcours er in de ochtend glibberig bij lag.

Dit hield de 16 renners van MTB Baarlo echter niet tegen om aan de start te verschijnen. Het rondje was geheel anders dan bij vorige wedstrijden. Korte klimmetjes afgewisseld met technische afdalingen, zorgden voor een mooi en uitdagend geheel. De renners van MTB Baarlo konden goed overweg met dit parcours, wat uiteindelijk tot mooie resultaten leidde.

In het eerste blok startten de nieuwelingen cc, met Stef Hendriks van MTB Baarlo. Gevolgd door de jongens MTB, waar Noud Peeters, Glenn Caumans en Wessel Teeuwen onze vereniging vertegenwoordigden. Ten slotte verscheen Tim Janssen in categorie 3 namens MTB Baarlo aan de start. Deze heren hadden de pech dat het nog een beetje motregende, waardoor het parcours glad was. Glenn ondervond hier de gevolgen van en moest daardoor een aantal plaatsen inleveren.

In het tweede blok waren de heren en masters cc aan de beurt. Inmiddels was het gestopt met regenen, wat natuurlijk gunstig was voor het parcours. John Montulet had helaas een DNF in deze categorie.

In het derde blok was de jongste jeugd aan de beurt. MTB Baarlo was ook hier goed vertegenwoordigd. Met in categorie 1 Zepp Aelen en in categorie 2 Finn Keunen, Freek Bouten, Stijn Coenen en Guus Janssen. In categorie 2 konden de heren in eerste instantie goed bij elkaar blijven, maar gedurende de wedstrijd reden Freek en Finn los van het groepje.

In het vierde blok waren de grote mannen aan de beurt. Inmiddels lag het parcours er een stuk droger en dus beter bij. Bij de heren MTB verscheen Mark Doesburg aan de start, bij de masters MTB waren dat Harrie Peeters, Peter Nielen, Jack Piels en Luuk Peeters. Een aantal heren hadden de avond ervoor en nacht-rit gereden, en die zat nog wat in de benen. Dit resulteerde in een aantal valpartijen. Ondanks dat hebben deze mannen gestreden voor wat ze waard zijn en werden er mooie resultaten geboekt.

MTB Baarlo kan weer met een trots gevoel terugkijken op en mooie wedstrijddag.

Op zondag 1 november organiseert MTB Baarlo de wedstrijd in Reuver. Ook hier zullen weer veel van de MTB renners aan de start verschijnen.