modder 2 Op 29 november stond de wedstrijd in Beegden op het programma. Het had de afgelopen dagen (en nachten) flink geregend, dus dat het modderhappen zou worden was bij menigeen bekend. Het weer was waarschijnlijk ook de reden van een her en der lage opkomst. Het parcours lag er eigenlijk best goed bij, op enkele modderstukken na.

De dag begon droog en het voelde zelfs wat warmer aan dan de afgelopen dagen. Rond de middag viel er toch de nodige regen en dat leverde na de middag tijdens de wedstrijden de nodige uitglijders en valpartijtjes op. Gelukkig zonder al te ernstige consequenties. Het parcours was hoogstens wegens gladheid wat uitdagend. Verder was het vooral ‘stoempwerk’ en zorgen dat je heel blijft.

modderIn het parcours zat één heuvel met erg los zand. Dat was voor de meesten helaas niet te fietsen. Alleen bij de laatste categorie, de MTB amateurs en masters werd er naar boven gereden. De af te leggen afstand voor de meeste categorieën was circa 2,7 km. Voor de jongste jeugd werd dat ingekort naar circa 1 km.

De renners van MTB Baarlo hebben weer mooie resultaten behaald.

Uitslagen:

Jeugd 1:

Zepp Aelen 14

Jeugd 2:

Finn Keunen 4

Freek Bouten 9

Jasper Ottenheym 10

Stijn Coenen 13

Nieuwelingen:

Noud Peeters 1

Glenn Caumans 2

Wessel Teeuwen 4

Dames:

Helma Piels 4

Heren MTB:

Mark Doesburg 16

Jeroen Daniëls DNF

Masters MTB:

Jack Piels 6

Luuk Peeters 11