Zondagmiddag mocht Helden eindelijk weer eens de competitie hervatten. Na een lange winterstop mochten de Heldenaren op bezoek bij Bieslo dat tot dusver een moeizaam seizoen beleeft en de elfde stek bezet. Helden, daarentegen, speelt mee om de bovenste plaatsen en stond zondagmiddag voorafgaande het duel op een derde plek. Op papier leek het daarom een eenvoudige klus maar niets was minder waar. Voor de rust hadden de gastheren het betere van het spel maar vergat het zichzelf te belonen. Jasper van de Boel was tot driemaal toe dichtbij de openingstreffer. De lat, de paal en goed keeperswerk hielden hem daar echter vanaf. Aan de andere kant was het voor Helden wel raak toen Ton Peeters na een half uur spelen mocht aanleggen voor een vrije trap vlak buiten het zestienmetergebied. Met enig fortuin wist de Heldenaar de bal via de muur achter doelman Reijnders te krijgen waardoor Helden tegen de verhouding in met 0-1 mocht gaan rusten.

Na de rust stelde Bieslo echter snel orde op zaken. Guus Maessen beging een overtreding in zijn eigen strafschopgebied waarna Jasper van de Boel de penalty koelbloedig binnen schoot. Na deze gelijkmaker kwam Helden wel wat beter in de wedstrijd maar wist het de kansen die daar uit kwamen niet te verzilveren tot dat Edwin Heuvelmans een kwartier voor tijd een voorzet fortuinlijk achter de doelman zag vallen. Nadat een corner was afgeslagen probeerde de Heldense middenvelder de bal opnieuw voor te brengen, deze bal vloog echter pardoes het doel in waardoor Helden voor de tweede keer gelukkig op voorsprong kwam. Bieslo zette hierna wel nog aan om een gelijkmaker te forceren. Bijna lukte dit nog maar Sil Gubbels zag zijn inzet van dichtbij gepareerd worden door doelman Knippenbergh.

Op deze manier ontkomt Helden op gelukkige wijze aan puntverlies maar zal het volgende week wel een tandje bij moeten steken om in Meijel ook een driepunter te scoren.