Samenwerking Museum Peel en Maas en Bouwens van der Boijecollege

Museum Peel en Maas heeft actief de samenwerking gezocht met het Bouwens van der Boijecollege. Dit heeft afgelopen schooljaar geleid tot een zeer succesvol project voor de onderbouw. 

Op 14 juli 2022 hebben 3 leerlingen van het Bouwens hun creatieve opdracht opgehangen in het museum. Het schaartje van Jac Mestrom in de Deportatiekamer inspireerde hun. In deze ruimte maakt hun werk vanaf nu onderdeel uit van de tentoonstelling. Emily, Floor en Sofie (allemaal 14 jaar) zijn erg blij dat hun werk in Museum Peel en Maas te zien is. Floor: ‘’We zijn trots dat onze opdracht nu in het museum hangt. We hopen dat veel mensen komen kijken!’’ Ook zijn enkele (TikTok) filmpjes van andere leerlingen te zien in de filmkamer van het museum.

Bezoek aan Museum Peel en Maas

Wilt u ook komen kijken wat de leerlingen van het Bouwens gemaakt hebben? Het museum is tot en met september geopend van woensdag tot en met zondag, 13.00 uur tot 17.00 uur.

Het bericht Samenwerking Museum Peel en Maas en Bouwens van der Boijecollege verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...