Samen eten tijdens de feestdagen: voor iedereen een gezellige kerst – Eet Mee

December feestmaand! Voor veel mensen staat deze tijd van het jaar voor gezellig samen zijn en samen eten. Dat kan traditioneel met familie én dat kan met anderen. Eet Mee faciliteert hier graag in.

Eet Mee maakt al ruim dertien jaar doorlopend mooie ontmoetingen mogelijk tussen allerlei soorten mensen via gezellige etentjes. Deze ontmoetingen leiden vaak tot mooie gesprekken, plezier, gezelligheid en zelfs nieuwe vriendschappen. Tijdens de feestdagen hebben mensen daar vaak extra behoefte aan.

Eet Mee met de Feestdagen
Heb jij op 24, 25 of 26 december of met Oud en Nieuw een of meer plekjes vrij aan je eettafel en wil je mensen blij maken met een gezellig etentje? Meld je etentje aan op ons online matchingplatform, zodat gasten zich kunnen aanmelden.

Zou jij het fijn vinden om met de feestdagen ergens als gast te kunnen aanschuiven voor een fijn etentje? Kijk op ons online matchingplatform en geef je op voor een van de etentjes die worden aangeboden. Je kunt ons ook bellen op 030-2213498 om je aan te melden, dan maken wij een match voor je.

Op de website van Eet Mee is een online matching platform waarbij je etentjes kunt aanbieden of waar je kunt aangeven dat je graag aanschuift aan tafel. Je kunt je ook telefonisch aanmelden via 030 – 2213498. E-mailadres: info@eetmee.nl.

 

 

Het bericht Samen eten tijdens de feestdagen: voor iedereen een gezellige kerst – Eet Mee verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...