Prik zelf een datum voor bloedafname in Panningen en Horst

Vanaf vrijdag 1 juli 2022 kun je in Panningen bij PanSana alleen nog op afspraak terecht voor bloedafname. En vanaf maandag 1 augustus 2022 kunt u bij Regiopoli Horst (Het Zorghoes) alleen nog op afspraak terecht voor bloedafname. Je kunt dan zelf kiezen op welk tijdstip je bloed wilt laat prikken. 

Je plant zelf veilig en eenvoudig een afspraak via www.mijnVieCuri.nlBekijk deze animatievideo waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u zelf een afspraak kunt maken. Lees op deze pagina meer informatie over het maken van een afspraak voor bloedafname.

Het prikken op afspraak is sinds afgelopen jaar al mogelijk bij de VieCuri hoofdlocaties in Venlo en Venray (ziekenhuis). Aan het begin van dit jaar is Regiopoli Reuver (ProVita) toegevoegd. Nu worden PanSana in Panningen en Regiopoli Horst (Het Zorghoes) hier aan toegevoegd. Bij de overige priklocaties kunt u voor bloedafname terecht zonder afspraak. Door te prikken op afspraak, kan het aantal mensen dat tegelijk in de wachtruimte is beter worden gereguleerd.

Maak hier op mijnVieCuri zelf een afspraak voor bloedafname

Het bericht Prik zelf een datum voor bloedafname in Panningen en Horst verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...