Ophalen bewijs van verblijf vluchtelingen uit Oekraïne

Vluchtelingen uit Oekraïne die staan ingeschreven bij de gemeente kunnen bij de Immigratie- en Naturalisatie Dienst (IND) een afspraak maken om een bewijs van verblijf op te halen.

De vluchteling maakt zelf een afspraak om het bewijs van verblijf op te halen op een ophaallocatie van de IND. Er zijn meerdere ophaallocaties. Voor het zuiden van Nederland is er een ophaallocatie in Den Bosch.

Het bewijs van verblijf is een sticker in het paspoort, een sticker op een los papier of een pasje. Dit hangt af van de situatie.

Informatie en afspraak maken

Meer informatie en een afspraak maken kan op Portaal Refugeepass.nl. De informatie is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Oekraïens en Russisch.

Door drukte kan het langer duren voor een afspraak gemaakt kan worden. De gemeente heeft hier geen invloed op. Als er geen datum of tijd is die past, is het verzoek om op een later moment een afspraak te maken.

Vragen

Heeft u vragen over het maken van een afspraak? Bel dan +31 88 0430 361. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt geen afspraak maken via deze telefoonlijn.

Het bericht Ophalen bewijs van verblijf vluchtelingen uit Oekraïne verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...