Op pad met kids

Peel en Maas is de gemeente om toffe dingen te doen met je kids. Aan de rand van Peel en Maas ligt een groot pretpark waar je wel een dagje zoet mee bent. Van een pluktuin tot aan een pretpark, wij hebben het allemaal in Peel en Maas. Laat je verrassen in Peel en Maas!

In Peel en Maas hoef je je niet te vervelen en de kids zeker niet. Wat denk je bijvoorbeeld van lekker steentjes gooien aan de Maas en genieten van al het moois wat er aan de Maas te zien is. Lekker boten kijken of zelf rond dobberen op de Maas. Houden je kinderen van lekker doen en knallen dan kun je in de meeste dorpen flink aan de bak.

In het centrum van Panningen wordt met name in de zomerdagen erg veel georganiseerd. Van springkussens tot evenementen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er in Peel en Maas. Lekker een dagje zwemmen of zoek je een speeltuin? Ook dit kan allemaal in Peel en Maas. Wil je kleren scoren met de kids, er zijn talloze winkels voor jong en oud. En hé, laten we de moeders niet vergeten die kunnen ook hun hart ophalen in Peel en Maas. Hoe leuk zijn de boetiekjes die je overal ziet?

Voor de allerkleinsten kun je lekker bij de boer op bezoek. Je kunt naar een grote buiten speeltuin of pak je bijvoorbeeld een filmpje bij slecht weer.

Wat gaan jullie doen?

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...