November = ‘Movember’; laat jij je snor staan?

Dinsdag begint een nieuwe maand, dan begint november namelijk. En dat is geen gewone maand van het jaar.

Je hebt vast wel eens van de term ‘Movember’ gehoord. Dat is ‘november’, maar dan samengetrokken met het Engelse woord ‘moustache’, wat snor betekent. Tijdens Movember wordt er extra aandacht gevraagd voor de gezondheid van de man. De gezondheidscrisis waarin zij verkeren vraagt namelijk om grote denkers en grote oplossingen. Maar er is een kleine, harige stap die jij kunt zetten als bijdrage. Een oplossing die je kunt groeien. En die zit pal onder je neus. Dat geldt zo voor de mannen in ieder geval.

Movember houdt zich bezig met de bestrijding van prostaatkanker, teelbalkanker en mentale gezondheidsproblemen van de man. De ‘Mo’ in Movember is, zoals gezegd, de afkorting van moustache. Mannen laten hun snor staan om aandacht te vragen voor de gezondheid van de man. Daarbij kunnen ze ook gesponsord worden voor elke dag dat die snor wat verder groeit. Doe jij mee? Draag je steentje bij aan de gezondheid van jonge mannen.

Laat jij ook je snor staan?

Meer Mo’s, meer impact! Vraag de mensen om je heen om net als jij de snor te laten staan. Je staat er dan niet alleen voor met je Mo en je zamelt bovendien meer geld in. Zo wint iedereen. Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Geen nood. Check meer informatie op de website van Movember. En dames, jullie kunnen ook je steentje bijdragen. Steun de mannen in het laten groeien van hun snor en doe een donatie op de website van Movember!

Het bericht November = ‘Movember’; laat jij je snor staan? verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...