[Nog eens onder de aandacht] Kasteeltuinen Arcen zoekt bloemschiktalent!

Kasteeltuinen Arcen geeft tijdens bloemenfestival Bloemig! een podium aan bloemschiktalent uit de brede regio. De organisatie zoekt naar bloemschiktalent dat op een creatieve manier bloemen omtovert tot florale kunst. Iedereen heeft de kans om zich te kwalificeren voor de bloemschikwedstrijd, zolang je maar passie en een mooi idee hebt voor het bloemschikken.

Een podium voor bloemstukken
De deelnemers wordt gevraagd een ontwerp te sturen voor een bloemstuk in één van de twee trendthema’s van Bloembureau Holland: ‘Bright and Breezy’ en ‘Wellness Bubble’. De 15 beste inzendingen krijgen een podium op het Toernooiveld van Kasteeltuinen Arcen. De bloemwerken worden getoond tijdens publiekstrekker Bloemenfestival Bloemig! dat plaatsvindt van donderdag 1 t/m maandag 5 september. Uit de kandidaten worden drie finalisten gekozen die op zaterdag 3 september hun bloemschikkunsten vertonen aan een jury. De winnaars maken kans op prijzen als een podium voor een bloemschikarrangement tijdens het Rozenfestijn 2023 of een verrassingspakket voor lichtkunstfestival Enchanted Gardens dat plaatsvindt bij het park in het najaar.

Bloemenfestival Bloemig!
De bloemschikwedstrijd is een passend element tijdens Bloemig!, aangezien het tijdens dit evenement draait om florale kunst. De bloem in al haar vormen, kleuren en geuren staat in de schijnwerpers en is verwerkt in diverse bloemarrangementen door professionele bloemschikkers. De bloemarrangementen zijn geplaatst op verrassende plekken in de tuinen. Daarnaast geven de professionele bloemschikkers dagelijks bloemschikdemonstraties.

Aanmelden voor de bloemschikwedstrijd kan tot 6 augustus via kasteeltuinen.nl/wedstrijdbloemig. De 15 beste inzendingen zijn te zien van 1 t/m 5 september in het park en de finale tussen de finalisten is live bij te wonen op zaterdag 3 september.

Het bericht [Nog eens onder de aandacht] Kasteeltuinen Arcen zoekt bloemschiktalent! verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...