In de afgelopen nacht heeft er op de Markt in Panningen een zware mishandeling plaats gevonden. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een van de daders werd door de politie al aangehouden. Om nu tot een objectief beeld te komen over hetgeen er nu precies gebeurd is, zou de politie graag willen dat mensen die getuige zijn geweest van dit voorval zich meldt. Zo kan de politie een compleet beeld krijgen van wat er gebeurd is en om een zo eerlijk en uiteraard goed mogelijk onderzoek te kunnen doen.
Weet je iets over deze mishandeling of ben je zelfs getuige geweest hiervan meldt dit dan via telefoon op 0900-8844 of via Meld misdaad anoniem als je liever anoniem wilt blijven op 0800-7000.

Update:

Het onderzoek van de zware mishandeling is vandaag opgepakt. Naar aanleiding daarvan zijn er vanmiddag twee andere daders van die zware mishandeling van afgelopen nacht door de politie aangehouden. Ook zij zijn in verzekering gesteld. Er zal nog verder onderzoek plaats vinden en getuigen wordt nog steeds verzocht zich te melden. Naar het zich laat aanzien is dit een zeer ernstige mishandeling geweest. Het slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis.