zvv beringeDe selectie van Zvv Beringe is weer helemaal klaar voor een nieuw seizoen. Zvv Beringe 1 zal komend seizoen wederom uitkomen in de Hoofdklasse. In de Hoofdklasse staan leuke streekderby’s op het programma dit jaar. Zvv Beringe 1 ontmoet de streekgenoten zvv Baarlo 1 en zvv Serum 1 en dit staat zeker garant voor voldoende zaalvoetbalspektakel. In de voorbereiding krijgt Zvv Beringe 1 te maken met serieuze tegenstanders van hoog niveau. Topklassers Brabantia 1, Lake Valley 1 en Inter ’80 1 zullen allen op bezoek komen in Panningen voor een oefenwedstrijd. Deze wedstrijden zijn een mooie mogelijkheid om zich te meten met sterke zaalvoetbalteams. Het is dan ook absoluut de moeite waard om deze wedstrijden te bezoeken in sporthal Piushof te Panningen. In de selectie van Zvv Beringe zijn enkele veranderingen ten opzichte van het vorige seizoen. Zo is topscoorder Brahim Mahnin vertrokken naar 1e divisionist  ZVVM/Campus uit Maastricht en heeft Kevin Vossen helaas besloten om zich volledig te richten op veldvoetbal.  Daar tegenover staat de komst van keeper Jeremy Caessens  van 1e divisionist Sittardse Boys en zullen enkele jeugdspelers aan gaan sluiten bij de selectie. Jeugdspelers die afgelopen seizoen nog een prachtprestatie leverde door 4e te worden op het Nederlands kampioenschap. De toekomst lijkt wat dat betreft verzekerd. Zvv Beringe 1 staat dit jaar onder leiding van John Korsten en Mark Ghielen

Zvv Beringe 2 zal, met zijn ervaren krachten, komend seizoen een niveau lager hun kunsten gaan vertonen. De 1e klasse is het toneel waar zij actief zullen zijn. Zvv Beringe 2 staat onder leiding van de geroutineerde coaches Rene Hillen en Graad Jacobs.

Beide teams zullen de thuiswedstrijden op maandagavond gaan spelen in sporthal Piushof. Zvv Beringe speelt om 20.30u en hierna volgt Zvv Beringe 2 om 21.30u.

Zvv Beringe 3 en 4 spelen hun wedstrijden respectievelijk op maandagavond en zaterdag namiddag, lol en plezier is hier het centrale thema.

 

Zvv Beringe B1 werd 3e op het afgelopen NK

Zvv Beringe B1 werd 3e op het afgelopen NK

De selectie en de B-jeugd zijn op 12 augustus begonnen met trainen. Voor het eerst zullen de selectie en het oudste jeugdteam gezamenlijk gaan trainen op de woensdagavonden van 20.00 tot 21.30. Een bewuste keuze om de aansluiting naar de selectie van de diverse talenten goed te laten verlopen.

 

Vanuit de jeugd kan de vereniging ook alleen maar positief nieuws melden. De D, C en B jeugd staan weer te trappelen om het seizoen te beginnen. Alle teams hebben een brede selectie van kwalitatief sterke spelers uit de regio Peel en Maas en zelfs talenten van PSV hebben toestemming om mee te spelen aangezien zaalvoetbal hun handelingssnelheid sterk verbeterd. Een duidelijk signaal dat ook bij de jeugd het zaalvoetbal de aandacht krijgt die het verdiend. De competitie is van topniveau in Nederland en de wedstrijden worden gespeeld in de regio’s zuid 1 en zuid 2 ( Tilburg – Nijmegen – Maastricht ).  De B jeugd staat onder leiding van Thijs Hermans en Peter Engels, De C jeugd wordt getraind door selectiespeler Bjorn Korsten met begeleiding van Hans van Keeken en de D-jeugd wordt getraind door selectiespeler Ilias Amhaouch met begeleiding van Gerard van de Beuken.

 

De toeschouwersaantallen bij de wedstrijden in de zaal groeien gestaag en we hopen ook komend seizoen dat vele zaalvoetballiefhebbers en betrokken sponsors de weg naar de sporthal weten te vinden op maandagavond en op zondagmorgen bij de jeugd. Voor meer en actuele informatie over Zvv Beringe verwijzen we graag naar de facebookpagina Zvv Beringe en op Twitter @zvvb.