De winkels zijn geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

Boxing day een mooie traditie die is overgewaaid vanuit Engeland, Canada en Australië.
Deze traditie is daar ontstaan uit het openen van het kerstpakket en de inhoud te delen met de minder bedeelden. Wat begon als een mooi gebaar is nu ontwikkeld tot een SUPER-SALE.
Dit jaar voor het eerst ook in het centrum van Panningen.

Wat kunt u verwachten:
Op deze ene speciale dag kunt u profiteren van spectaculaire eindejaarsaanbiedingen. Van die speciale koopjes waar je het hele jaar van droomt, zoals bijvoorbeeld tot 70% korting op sieraden, horloges, kleding en zonnebrillen. Of wat dacht u van 20% extra korting bovenop de geldende opruimingskortingen of een flinke korting op het gehele assortiment. Wat er wordt aangeboden kunt u deze dag lezen op de Boxing Day posters bij de deelnemers. Feit is wel  dat het zeker spraakmakend zal zijn.

De deelnemende bedrijven herkent u aan de boksbal met bokshandschoenen. Kom vooral op tijd, want deze dag geldt OP = OP!

Tussendoor kunt u genieten van een kop koffie of een lekker hapje en drankje bij de talrijke horecagelegenheden die het centrum rijk is. De horeca deelnemers, herkenbaar aan de boksbal met bokshandschoenen, bieden u op deze dag het eerste kopje koffie, cappuccino of thee aan voor maar € 1,00.

Tot slot maken we u attent op de gewijzigde weekmarkttijd op 31 december namelijk van: 9:00 tot 14:00 uur.