ploeterunOp zondag 5 juni a.s. vindt de tweede editie plaats van WK PloeteRun, een mud run evenement in het agrarische achterland van Beringe. Deelnemers moeten over een sportief en uitdagend parcours door de modder en komen diverse hindernissen tegen. WK PloeteRun is een sportieve uitdaging waar plezier centraal. Bij de WK PloeteRun is iedereen is een winnaar. Deelnemers maken kennis met de agrarische omgeving van Beringe en beleven een gezellige en sportieve dag samen met vrienden en/of familie!

Tijdens WK PloeteRun vinden diverse ‘mud runs’ plaats. Zo kan de jeugd van 8 tot en met 15 meedoen aan de PloeteRuns van 2.5 en 4 km. De (jong)volwassenen vanaf 16 jaar kunnen zich aanmelden voor drie runs van 4, 7 en 10 km. Dit jaar is er nog een Family Run toegevoegd waarbij er de mogelijkheid bestaat om als kind en ouder als koppel deel te nemen. De ‘mud runs ‘ hebben verschillende uitdagingen, met allemaal een link naar de agrarische omgeving, die door inzet en samenwerking overwonnen moeten worden. Sportiviteit, doorzettingsvermogen, teamwork, maar vooral ook plezier staan deze dag centraal!

WK PloeteRun 2016 doneert een gedeelte van haar opbrengst aan Stichting KidzBase. Per deelnemer wordt een bedrag overgemaakt. Tevens wordt er aan het einde van de dag een loterij gehouden waarbij ook een gedeelte van de opbrengst ten goede komt aan de stichting.

Dus ben je op zoek naar een mooie sportieve en uitdagende ervaring? Heb je zin om te ploeteren in de modder? Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 28 mei via www.wkploeterun.nl. Op de website, de Facebookpagina (WK PloeteRun) en het Twitteraccount (@wkploeterun) vind je meer informatie over het evenement en de laatste nieuwtjes.