De Del, het sportpark waar de hoofdmacht van Kepèl furore maakte eind jaren ’70 en jaren ’90, ligt er nu verlaten bij. Enkel glas nat van binnen, een overvolle kantine, het raam met tralies, twee plasbakken, sfeer, Oranjeboom, een broodje frikandel van Els, Amstel Cup, Knuurke en vooral veel sjaele wazel en voetbalpraot.

Een bomvolle Ninnesweg, zondag…S.V. Panningen! Het dorp liep uit en steunde massaal de groen-witten. Waar de club nu haar wedstrijden in de derde klasse C op Noord afwerkt, was De Del waar menig Panningen supporter zijn hart verloor.

vaantjeDe Del is niet meer (trainingsvelden) en S.V. Panningen bouwt aan een nieuwe mooie toekomst als gezonde club. Waar menigeen terug denkt aan de successen van de S.V., kijken anderen vooruit. Er moet weer een positieve uitstraling en steun zijn voor alle geledingen binnen S.V. Panningen. Dit betekent een extra stimulans voor een ieder binnen de S.V., van de spelers van het eerste tot de vrijwilligers van het sportpark.

In navolging van de club van 100 werd enkele seizoenen geleden de club ‘Vrienden van SV Panningen’ opgericht. Helaas was de toenmalige organisatie door het aftreden van enkele mensen maar een kort leven beschoren en kwam er na 1 of 2 activiteiten al een einde aan, gevolgd door een lange radiostilte. Jammer maar het was niet anders.

t shirtMet ingang van het nieuwe seizoen kwam er een frisse, enthousiaste doorstart. Met de garantie een lang levensduur en 2 a 3 activiteiten per voetbalseizoen.

Wil je ook mee doen met deze enthousiaste en gezellige groep mensen die S.V. Panningen een warm hart toe draagt?
Klik dan op onderstaande link:

Vrienden van S.V. Panningen

 

Niemand minder dan Wendy Verlinden werd verwelkomt als 100e lid.

Niemand minder dan Wendy Verlinden werd verwelkomt als 100e lid.

 

Foto’s: S.V. Panningen