Poster ZittingEen hoogtepunt in het vastelaovesseizoen zijn ieder jaar weer de Zittingen. Dit jaar ook weer twee Zittingensavonden bij de Kuus oeht Kepèl: Vrijdag 14 februari (mede mogelijk gemaakt door 2WCF) en zaterdag 15 februari (mede mogelijk gemaakt door Bouten Groep). Op beide avond is er een topprogramma voor u samengesteld met veel muziek, dans en buut.

Op zaterdag 25 januari start de voorverkoop voor de Zittingen. Anders dan de afgelopen jaren zal de voorverkoop dit jaar plaatsvinden bij Café Pierke op de Steenstraat. De kaartverkoop start om 12.00u. Vanaf 11.00u zullen de deuren geopend zijn. Bij binnenkomst ontvangt men een bonnetje. Tussentijds mag men het café niet verlaten, anders moet het bonnetje ingeleverd worden. Op volgorde van de bonnetjes zullen om 12.00u de kaarten verkocht worden. Om 12.30u zal de voorverkoop bij Pierke eindigen.

De prijs is zowel voor de vrijdag als de zaterdag € 15,- per stuk. Per bonnetje (dus per persoon) kunnen maximaal 4 kaarten gekocht worden. Na de voorverkoop bij Pierke zijn de kaarten (mits nog voorradig) nog te koop bij Da Kepello.

Zowel op vrijdag 14 februari als zaterdag 15 februari is de aanvang 20.11u. De zaal (DOK6) is open van 19.00u.
Kijk voor het volledige programma van beide Zittingsdagen op www.kuus-oeht-kepel.nl.