Vanaf dinsdag 15 september is de prikpost van de VieCuri Regiopoli in Panningen geopend vanaf 07.30 uur (in plaats van 08.00 uur). De nieuwe openingstijden van de bloedafname zijn: maandag tot en met vrijdag, van 07.30 uur tot 12.00 uur.

Deze post is toegankelijk voor patiënten zonder corona-gerelateerde klachten. Indien patiënten corona-gerelateerde klachten hebben, kunnen zij terecht bij de ziekenhuislocaties van VieCuri Venlo of Venray. Voor een actueel overzicht van alle locaties, zie www.viecuri.nl/bloedafname.

Röntgenfoto’s maken bij de Regiopoli
Vanaf donderdag 8 oktober is het ook weer mogelijk om röntgenfoto’s te maken bij de Regiopoli Peel en Maas. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Veilige afstand
Er is bij de Regiopoli handdesinfectie beschikbaar om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren (verplicht). Omdat de wachtruimtes beperkt zijn qua omvang, heeft iedere priklocatie een maximaal aantal zitplaatsen waarmee een veilige afstand tussen de wachtende patiënten wordt gewaarborgd. Op het moment dat alle zitplaatsen bezet zijn, is het verzoek om op een later moment terug te komen of naar een andere priklocatie te gaan.