logoEr zijn dit jaar meer aanmeldingen binnengekomen dan ooit tevoren. Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen bij deze musicalschool is besloten om de groepen te splitsen.

Begin oktober is Me On Stage weer gestart in DOK6 te Panningen met dit jaar de musical Assepoester. De aanmeldingen stroomden binnen in de afgelopen maanden en bij de eerste les werd meteen duidelijk dat we dit seizoen een grotere groep hebben dan voorgaande jaren.

Jongen of meisje, groot of klein, talent of geen talent, bij Me On Stage mag iedereen meedoen! Iedereen die zich op geeft staat aan het eind van het jaar op een groot podium met een fantastische musical! Bij Me On Stage zijn de belangrijkste doelen plezier maken en iets leren. Dit laatste maakte de noodzaak om de groepen te splitsen.

Vanaf woensdag 4 november hanteren wij nieuwe lestijden.

Junior groep 15.30 – 17.00 uur 6 tot en met 10 jaar

Jong groep 15.30 – 17.30 uur 10 tot en met 14 jaar

Oud groep 18.00 – 20.00 uur 14 tot en met 18 jaar

De junior en jong groep gaan samen de musical Assepoester maken, dit zelfde geldt voor de oud groep. Door de groepen op te splitsen kunnen we ieder individu meer aandacht en op niveau les geven. De kinderen krijgen zo meer uitdaging waardoor ze naast het plezier ook echt iets kunnen leren.

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan Me On Stage? Meld je dan via de website aan voor een OPEN LES. Je mag dan gratis en vrijblijvend mee doen tijdens een van de lessen.

Meer informatie? www.meonstage.nl

Of check de facebook pagina!