thumbnail_Foto 1 Aarle Rixtel juni 2015Op zaterdag 4 juni a.s. neemt close harmony groep ’To be Continued’ uit Helden voor de 3e keer deel aan Middelburg VÓLkoren.

Middelburg VÓLkoren startte in 1999 en heeft zich de laatste jaren steeds verder ontwikkeld tot een zangfeest met duizenden bezoekers. En mèt de publieke belangstelling nam ook de belangstelling van koren toe. Voor deze 17e editie schreven zich maar liefst 237 koren in, waarvan er 168 een plaatsje kregen. Koren in allerlei genres: klassieke koren en popkoren, meezingkoren en kleine ensembles, gospelkoren en Shanty-koren en nog véél meer!

Deze koren zorgen voor een ongekend feestelijke sfeer in Middelburg. Op ongeveer dertig locaties in de oude binnenstad (herkenbaar aan de Beach vlaggen) verzorgen zij hun optredens: op zaterdagmiddag en de vroege avond en op zondagmiddag.

Hart van het festival is het Abdijplein, waar op zaterdag om 19.30 uur en op zondag omstreeks 17.00 uur de gezamenlijke afsluiting plaatsvindt. ’To be Continued’ mag 3 optredens verzorgen: 2x in het mooie Abdijklooster, en 1x in de Drukkery aan de Markt. De toegang tot het festival is gratis. Op iedere locatie liggen programma’s gereed, er is een gratis app, maar uitgebreide informatie is te vinden op www.middelburgvolkoren.nl.