27 december 2014 vindt er een nieuwe editie van Thera Invites in The Apollo Helden plaats. Voor deze editie zijn we op zoek naar een regionale openingsact om deze avond kundig te openen. Wie is Limburgs Next Top DJ?

Hoe ziet de contest eruit?

We zijn op zoek naar een rasechte Limburgse act die ons de perfecte openingsset voor deze avond kan verzorgen. Voel jij je aangesproken? Graag zien we dan een 30 minuut durende hardstyle set van jou tegemoet. Laat in de mix horen dat je/jullie zowel mix-technisch als een goede trackkeuze in huis hebt/hebben. Houd er rekening mee dat het om een openingsset gaat. Gebruik deze info goed voor de keuze van de tracks.

Zijn er stemrondes verbonden aan deze contest?

Nee. Wij zijn zelf in staat om met onze eigen oren een juiste keuze te maken. Hier hebben we geen online stemrondes voor nodig. Degene die ons de vetste, strakste en meest originele mix toestuurt zullen wij belonen met de openingsplek op Thera Invites.

Procedure:

– upload jouw mix op http://www.soundcloud.com/
– Geef je mix de titel: ‘JOUWALIAS’ – Thera Invites DJ Contest
– Stuur de link, inclusief tracklist, naar info@theracords.com
– Geef aan met welke gear je mix opgenomen is
– Motiveer je deelname en vertel ons waarom jij degene bent die zou moeten winnen
– Voeg persoonlijke gegevens toe aan de mail (naam, leeftijd en DJ biografie), inclusief een link naar jouw DJ Facebook-/Partyflock-profiel

Reglementen
– Toegestane genres: Early Hardstyle, Mainstream Hardstyle, Subground, Hardtrance
– PC-mixes worden genegeerd
– Zet altijd de tracklist onder je mix
– Deadline voor de inzending staat op 12-12-14 12:14

(bron: http://www.theracords.com)