WKPloeterunZvv Beringe kan met trots terug kijken op een zeer geslaagde WK PloeteRun 2016. Vanaf de start met als eerste de family run voor de allerkleinsten, met vader, moeder of ander familielid, was er veel enthousiasme en lol bij de vele deelnemers. Van band kruipen naar blubberbeek en verder naar asperge bakken, boombrug, spinnenweb en nog veel meer hindernissen om uiteindelijk te eindigen met “knoddelroetsje” en brug klimmen. Alle uitdagende elementen van het Berings agrarisch landschap werden meegenomen in de mud run en de vele deelnemers ( verdubbeling t.o.v. 2015 !! ) waren unaniem lovend over het prachtige uitdagende parcours. Het mooie weer werkte daarbij ook mee aan een leuke sfeer.

De zeer vele toeschouwers genoten zichtbaar van de sportieve prestaties van de deelnemers en menigeen hield zijn kleding niet schoon toen er volop in de modder gesprongen werd. Ook de omhelzingen van de deelnemers na de finish met vrienden en familie gaf ook een mooie modderige aanblik. Tevens werden de deelnemers ondersteunt door muziek van Joeks kapellen Kos Erger en Mingelmoos waardoor de sfeer nog meer verhoogd werd. Het motto: Prestatie met Lol en Plezeer kwam volledig tot uiting in deze dag.

Nadat de laatste trotse deelnemers van de 7 kilometer gefinisht was, werden er nog de volgende prijzen uitgereikt:

* Oppepper van de dag

* Facebook bericht van de dag

* Leukste outfit van de dag

* Mud run gezicht van de dag

Blije gezichten bij de winnaars en voor vele deelnemers staat het 1e weekend van 2017 weer in de agenda voor WK PloeteRun 3. De komende weken zullen nog vele foto’s voorbij komen en daarbij gaat waarschijnlijk weer menig profielfoto gewijzigd worden.

Nogmaals een dag om trots op te zijn en Beringe is weer een nieuw evenement rijker.