thumbnail_Woonhof Domaine Belle CourProject Domaine Belle Cour staat voor een memorabel moment: op 1 juni wordt het startsein voor de sloop van de oude Fiatgarage, gelegen op de toekomstige locatie van het woonhof aan de Beekstraat, gegeven. Daarnaast zijn de definitieve plannen voor het woonhof gereed en gaan de woningen op 9 juni daadwerkelijk in de verkoop.

Op woensdag 1 juni zal wethouder Arno Janssen om 16.00 uur de eerste sloophandeling aan de oude garage verrichten. Tevens wordt die middag het Domaine Belle Cour bouwbord onthuld en worden de definitieve plannen voor het woonhof gepresenteerd. Met de sloop van de garage wordt ook het startsein gegeven voor verkoop van de woningen van Domaine Belle Cour per 9 juni a.s. Daarom organiseert het projectteam op woensdag 8 juni van 19.00 tot 21.30 uur een informatieavond bij De Houbereij, Kerkstraat 68-70 in Panningen. Om 19.30 uur wordt die avond een presentatie gegeven over de definitieve plannen van Domaine Belle Cour. Gedurende deze avond kunnen belangstellenden uitgebreide informatie krijgen (o.a. brochure, prijslijst en informatie over de inschrijfprocedure) en is er de mogelijkheid tot individuele vraaggesprekken met leden van het projectteam.

Duurzaam woonhof

Met Domaine Belle Cour wordt een kleinschalig en uniek woonhof gerealiseerd aan de Beekstraat in Panningen. Rustig wonen rondom een mooie binnentuin en met alle (centrum)voorzieningen op loopafstand. Het hof is ontworpen met aandacht voor veiligheid, comfort, privacy en duurzaamheid. De woningen worden gebouwd met duurzame materialen en zijn hierdoor niet alleen energiezuinig, maar geven ook een gezond binnenklimaat. Er is keuze uit geschakelde en vrijstaande woningen en beneden- en bovenwoningen met en zonder tuin.