“Ondernemen doe je samen!”

Een eigen bedrijf starten is niet altijd even makkelijk. Naast passie en doorzettingsvermogen is een goede voorbereiding een van de pijlers van succesvol ondernemerschap.

Na Maastricht, Roermond en Heerlen organiseert het StartersCentrum Limburg de Startersdag Limburg in Sittard. Een gratis Limburgs event voor iedereen die overweegt als zelfstandig ondernemer te starten of onlangs als zelfstandige is gestart. De Startersdag vindt plaats op dinsdag 18 september a.s. van 19.00-22.00 uur Office á la Carte op de Postraat 8 in Sittard.

De Startersdag in Sittard is een gratis event voor eenieder die overweegt als zelfstandig ondernemer/zzp’er te starten of de laatste jaren als zelfstandige is gestart. Gezien de blijvende grote belangstelling om te gaan ondernemen voorziet de Startersdag in een duidelijke behoefte. Namelijk, persoonlijk, kleinschalig, in de regio en op 1 plek starters informeren, de mogelijkheid bieden om te netwerken met andere starters en ondernemers ontmoeten in een ondernemende omgeving.

Afgestemd op de vele startersvragen uit de dagelijkse praktijk en evaluaties hebben wij het programma samengesteld. In drie rondes worden diverse seminars van 45 minuten aangeboden:

* Sales en Acquisitie (Arthur Brekelmans)

* Starten vanuit de WW (UWV)

* Starter en fiscus (Belastingdienst)

* Waarom schrijf je een ondernemingsplan? Waar let de bank op! (Rabobank)

* Goede administratie: basis voor succesvol ondernemerschap (OAMKB)

* Zakelijk gebruik van Facebook (FB4)

* Zakelijk gebruik van LinkedIn (FB4)

* Broodfonds en verzekeringen (Risk-Co)

* De Virtual Assistent (VA) ondersteunt en ontzorgt de ondernemer (Office Support Limburg)

* Hoe bepaal ik mijn uurtarief? (StartersCentrum)

Deelname aan de Startersdag en de seminars is gratis. Wel dient men zich vooraf aan te melden. Dat is mogelijk via de website http://www.starterscentrum.nl/startersdag-limburg/. Daar is ook meer informatie te vinden over dit evenement.

Voor nadere inlichtingen over dit persbericht kan contact worden opgenomen met Ger Smith van het StartersCentrum Limburg tel: 06-29058301 e-mail: gs@starterscentrum.nl .