Op zondag 23 november 2014 organiseert de Kuus oeht Kepèl het BCL Carnavalstreffen.

Het BCL is de Bond van Carnavalsverenigingen Limburg. Eén keer per jaar komen alle bij deze bond aangesloten Carnavalsverenigingen bij elkaar om een feestje te vieren: het BCL Carnavalstreffen. In 2014 zal dit grote evenement dus plaatsvinden in Panningen.

Bij een uniek evenement als dit hoort natuurlijk ook een uniek logo. In samenwerking met Bureau Blitz is een mooi logo opgemaakt om dit evenement de komende maanden op een kleurrijke manier in de picture te zetten.

bcl panningen 2014Op de 11e van de 11e werd dit logo onthuld bij café Pierke tijdens de opening van het nieuwe vastelaovesseizoen.

In het logo komt duidelijk de steek naar voren die ook in het logo van de Kuus oeht Kepèl zit. De steek zal tijdens het BCL Treffen een centrale rol vervullen, omdat elke aanwezige vereniging een steek zal dragen, in welke voor dan ook. Daarnaast heeft het logo een schildvorm, wat weer een verwijzing naar het logo van de BCL. En uiteraard voert de echte Kepèlse groene kleur de boventoon in deze creatie. ‘BCL Carnavalstreffen’ is de officiële benaming van dit evenement.