doksessieHet is weer bijna kerst en dat betekend ook dat de voorbereidingen voor de kerstsessie weer in volle gang zijn. De avond blijft hetzelfde, lokaal oud en nieuw talent brengen de leukste muziek van de afgelopen decennia, maar toch is het dit jaar net iets anders. Voor deze editie is gekozen om bestaande bands uit hun comfort zone te laten komen en zelf de samenwerking te zoeken met andere muzikanten uit de regio. Echter zijn er ook diverse projecten met muzikanten die net als andere jaren maar enkele keren met elkaar hebben gerepeteerd en uiteindelijk voor deze avond een fantastisch optreden in petto hebben.

De locatie van Kerstsessie (DOKSessie) is dit jaar verandert samen met de naam. De kerstsessie is niet zoals vorige edities in de theaterzaal van DOK6, maar voor het eerst in The Apollo te Helden. De Kerstsessie gaat tevens verder onder de noemer PM Sessies, welke ook als organisatie verder gaat na deze eerste editie. PM Sessies is opgericht door Timo Reijnen en Freek Janssen en gaat zich in de toekomst richten op de lokale muziekscene in de Gemeente Peel en Maas. Daar gaat u binnenkort meer van horen, maar eerst de PM Sessies Kersteditie.

Kortom, 26 december 2014 staat er een fantastische PM Sessies op het programma bij The Apollo met medewerking van muzikanten uit verschillende bands waaronder Brick, Force10, Sjloetingstied, 7th Heaven, Lovenhandle, Groove it or Move it en Rock Explosion om er maar enkele op te noemen. Op onze facebook pagina  (PMSessies) komen regelmatig updates voor meer info en het enige waar jij voor moet zorgen is dat je erbij bent 2de kerstdag in The Apollo.