In het weekend van 22, 23 en 24 augustus organiseert Stichting OKÉ de Parkfeesten Helden. Sinds begin jaren ’90 heeft dit evenement niet meer plaatsgevonden. Des te meer reden om goed uit te pakken en het weer helemaal op de kaart te zetten. Kosten nog moeite zijn gespaard gebleven om een geweldig programma samen te stellen.

Op vrijdag 22 augustus trappen we af met Park Valley, Party in the Park! Een dance-event met toonaangevende namen zowel op lokaal, regionaal, nationaal als internationaal gebied. Met DJ’s als Ruud Peeters, The Beathbrotherz, Girls Love DJ’s, Vato Gonzalez & MC Tjen en Dj Thera is er een line-up om trots op te zijn. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via diverse voorverkoopadressen en via de website www.parkfeestenhelden.nl.

Op zaterdag 23 augustus zal Rowwen Hèze na jaren afwezigheid in Helden-Dorp, hun muzikale kunsten gaan vertonen in de mega-tent die in ‘wei van Haffmans’ wordt opgebouwd. In het voorprogramma zal de coverband Force10 het publiek opwarmen. Voor deze avond zijn nog kaarten beschikbaar, maar je dient er snel bij te zijn want OP = OP!

Zondag 24 augustus zal in het teken staan van de Familiedag. De entree is gratis deze dag. Parkfeesten Helden begint die zondag met een compleet verzorgde brunch in de tent waarvoor iedereen uitgenodigd is! Kosten voor deze brunch bedragen € 9,- p.p. Ideaal om na 1 of 2 avonden stappen in Helden-Dorp, gezellig na te praten met eenieder onder het genot van een broodje, verse jus en een sterke bak koffie. De tafels staan gedekt vanaf 12.30 uur en de brunch duurt tot 14.00 uur. Opgeven voor de brunch kan tot 15 augustus via onze website. Tijdens die middag zullen er uiteraard verschillende activiteiten zijn voor jong en oud. Alles staat in het teken van ‘nostalgie’. Veel elementen van de Parkfeesten Helden zoals die in de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 zijn georganiseerd komen bijeen op zondag 24 augustus in de tent. Voor de jeugd zijn er diverse bezigheden en attracties zoals een springkussen, carrousel, kleur- en knutselwedstrijd, een aantal selectiespelers van VVV-Venlo en Koelie de mascotte van VVV-Venlo. Ook muzikaal komt men tijdens deze dag niets tekort. De fanfare Sint Cecilia Helden zal als oud-organisator van Parkfeesten Helden een uniek concert ten gehore brengen. Ook zal er een speciaal optreden zijn van Ben Verdellen, de Bliërickse troubadour. Decennia terug trad hij meerdere malen op bij de Parkfeesten Helden als frontman van De Vrijbuiters. Vandaar dat het een eenvoudige keuze was voor de organisatie om juist hem op deze middag te laten optreden. De feestband Sjloetingstied zal Parkfeesten Helden muzikaal afsluiten. Al jarenlang staan ze in Peel en Maas en wijde omtrek bekend als een band die garant staat voor feesten en plezier. Gedurende de middag zal er ook een Kindermarkt zijn waar we volwassenen, maar ook kinderen voor uitnodigen om in de grote tent spulletjes (bv. speelgoed, kleding, etc.) te verkopen die ze zelf niet meer nodig hebben. Je dient je hiervoor wel aan te melden via de website: www.parkfeestenhelden.nl.