Stichting Me On Stage is een Musicalschool in Brabant en Limburg. Jongen of meisje, groot of klein, talent of geen talent, iedereen mag meedoen! Tijdens de lessen leren de kinderen zingen, dansen, samenwerken en toneelspelen, dit vormt samen uiteindelijk een fantastische musical. Dit jaar wordt de musical Assepoester ‘A time to shine’ opgevoerd.

Me On Stage heeft van alle verhalen, films en toneelstukken van Assepoester een fantastische eigentijdse musical gemaakt! Ella (Assepoester) verliest niet haar glazen muiltje, maar haar sneaker en ze wordt niet verliefd op een prins maar op een popster! Om de sprookjesachtige sfeer erin te houden, zijn er twee magische en hilarische feeën die je door het verhaal leiden. Natuurlijk kunnen de muisjes ook niet ontbreken in het verhaal van Assepoester.

De voorstellingen vinden plaats op 2, 3, 9 en 10 juli. Er vinden twee uitvoeringen per dag plaats door kinder- en de volwassengroepen uit de gemeente Peel en Maas. De groepen staan vermeld bij iedere datum op de website www.dok6.eu. Interesse in Me On Stage of gewoon enthousiast geworden over de voorstelling Assepoester? Bestel dan nu je kaarten en zorg dat je erbij bent!

p&m_Assepoester_aangepast