MTB Baarlo zal vanaf nu haar naam veranderen in Cycling team Limburg. Cycling Team Limburg wilt nu de basis leggen voor een vereniging die in de komende jaren door kan groeien naar een regionale Top Club.

Dit houdt in: 1. De wedstrijden rijden we meer samen, zo komen we Sterk voor de dag. 2. De trainers ondersteunen de behoeften van de wedstrijdrijders. 3. Een Jeugdafdeling met ruimte voor lekker bezig zijn en grenzen verleggen 4. Een Jeugdafdeling waar wedstrijdrijders begeleid worden om op hun niveau van de sport te genieten. 5. We verwelkomen OOK fanatieke en minder fanatieke recreatieve rijders, zo krijgt de club een brede basis. 6. De drempel om erbij te komen is laag. Contributie gehalveerd. 7. Een klinkende naam, daar wil je bij horen. 8. Mooie goede kleding, voor kinderen, recreatieve rijders en wedstrijdkleding. Dames en Herenlijn. Dit wil je altijd aan op de fiets. 9. De Club is er voor alle mensen die van fietsen houden. Veldrijden, ATB, weg of BMX.

als de leden het willen en de schouders eronder zetten dan kan het en mag het!

We zijn erg blij met nieuwe leden, je kunt meteen lid worden bij Fast Cycles in de winkel. Lidmaat schap kost 50,- en kledingpakket is verplicht, de kleding blijft ten minste de komende 4 jaar ongewijzigd.