Beleef een heerlijke dag met onder meer Douwe Bob, Fred van Leer en Sunnery James

27 mei 2016 – Nog een maand tot de eerste editie van Share a Perfect Day. Hét evenement voor vriendinnen die de zomer willen vieren en op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van food, health, beauty en shopping. Voor muziekliefhebbers is er een verrassend programma met optredens van populaire artiesten als Douwe Bob, Kensington en internationale sterren Matt Simons, Jonas Blue en Sunnery James & Ryan Marciano. Aan het programma worden binnenkort nog diverse artiesten en upcoming talenten toegevoegd. Share a Perfect Day vindt plaats op donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli in Hilvarenbeek. Vanaf vandaag zijn de toegangskaarten bij aankoop van twee actieproducten bij Jumbo verkrijgbaar voor 10 euro per ticket.

 

Op Share a Perfect Day hoeven bezoekers niet te kiezen. Het evenement is namelijk opgedeeld in vier werelden; the City, the Beach, the Country en the Park. Elke wereld staat bol van muziek, beauty, health, entertainment, lifestyletrends en shopping. Foodliefhebbers halen hun hart op bij een groot aantal foodtrucks en kook- en cocktailworkshops. Er zijn lezingen van bekende bloggers en auteurs. Bij stylisten Patty Zomer en Fred van Leer kunnen vriendinnen terecht voor kledingadvies.


Uitbreiding line-up

Naast de internationale sterren zijn er ook optredens van bekende artiesten als The Common Linnets, Nielson, Racoon en Dotan. Singer-songwriter Jaap Reesema heeft speciaal voor het evenement het nummer ‘Share a Perfect Day’ geschreven, dat hij iedere dag zal spelen. Recent werden ook K-otic, de Kast, Laura van den Elzen en Leonie Meijer & Eller van Buuren geboekt voor Share a Perfect Day. Voor een ultiem festivalgevoel draaien verschillende dj’s, waaronder het populaire duo Manual Broekman & Geza Weiz. Het evenement wordt gepresenteerd door onder andere Bart Bosch, Dennis van der Geest, Sandra Schuurhof, Carolina Dijkhuizen en Giel Beelen.

 

Van alles mee naar huis

Share a Perfect Day wordt georganiseerd door Jumbo Supermarkten en Sanoma | SBS. Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule & Innovatie van Jumbo, over het evenement: “Het leuke van Share a Perfect Day is dat je letterlijk en figuurlijk van alles mee naar huis neemt. Nieuwe producten en recepten bijvoorbeeld, maar ook een hoofd vol inspirerende ideeën hoe je je leven nog mooier kunt maken.”
Tickets bij Jumbo tijdelijk goedkoper
Jumbo Supermarkten heeft tot en met 14 juni een speciale aanbieding: bij aankoop van twee actieproducten kunnen vriendinnen voor slechts 10,- euro per persoon naar Share a Perfect Day. Dit is maar liefst 12,50 euro korting op de reguliere ticketprijs.

 

Meer informatie over de programmering, activiteiten, artiesten en locatie is te vinden op shareaperfectday.nl.