Raymond Jacobs en Nicole Coort zijn een inzamelactie gestart voor de 11-jarige hartekanjer Laura-Louise Botzen uit Dinteloord, die helaas veel te vroeg overleden is. De reden voor deze inzamelactie staat in de brief, die wij met goedkeuren van bovenstaande initiatiefnemers graag met jullie willen delen.

Laura Louise Botzen

 

Beste Mensen,

Graag willen wij even jullie aandacht vragen voor het volgende:

Vorige week hebben wij helaas veel te vroeg afscheid moeten nemen van de 11- jarige hartekanjer Laura-Louise Botzen uit Dinteloord.

We zullen jullie kort uitleggen hoe wij met elkaar in contact zijn gekomen.

Onze eigen dochter Lyn Jacobs is geboren met een hartafwijking, genaamd Hypoplastisch Linker Hart Syndroom . Dat betekent dat de linkerkant van het hart niet ontwikkeld is, dus eigenlijk een half hart.
Deze aandoening had Laura-Louise ook. Via een forum zijn wij in contact gekomen met Karel en Bianca Botzen (de ouders van Laura-Louise en tweelingbroertjes Laurens en Loukas) en hebben wij als lotgenoten een mooie vriendschappelijke band opgebouwd.

Toen Lyn net 4 jaar was (2007), is ze opgenomen in het Radboud ziekenhuis voor haar derde grote operatie. Tijdens deze langdurige ziekenhuisopname hebben wij elkaar de eerste keer ontmoet, en veel steun gehad van Karel en Bianca.
De jaren gingen voorbij, maar we hielden regelmatig contact met elkaar ondanks de afstand Panningen-Dinteloord. Er zijn in die tijd veel ups en downs geweest bij Laura-Louise.
Helaas is ze op Moederdag jl opgenomen in het Sophia kinderziekenhuis waar ze 2 weken heeft gevochten voor haar leven.
Uiteindelijk is een grote hersenbloeding haar fataal geworden en is ze dinsdag 26 mei overleden. Afgelopen vrijdag 29 mei is ze begraven.

De rede van onze mail is het volgende. Karel en Bianca zitten financieel aan de grond, en kunnen geen grafsteen betalen voor Laura-Louise.
Dit kan natuurlijk niet, en heeft ons persoonlijk zo geraakt dat wij ons hierover willen ontfermen.
Echter, een grafsteen kost behoorlijk veel geld. We vragen hiervoor dan ook aan al onze familie, vrienden en bekenden om hulp. Iedere euro is van harte welkom.
We hopen een mooi bedrag bij elkaar te krijgen, zodat Laura-Louise een mooie grafsteen krijgt die ze dik en dubbel heeft verdiend!

Raakt je dit hartverscheurend verhaal net zoals ons, schroom dan niet een bijdrage te storten op onderstaande rekening. Deze hebben wij speciaal hiervoor geopend.
NL 98 RBRB 0919 0397 07 tnv RWE Jacobs te Helden.

Alvast HARTstikke bedankt!

Raymond Jacobs en Nicole Coort.