Het inloopcafé voor tablets (Android) en iPads (Apple) in Panningen wordt heel goed bezocht. Zo goed, dat de organisatie besloten heeft om voortaan twee aparte bijeenkomsten te houden. Op de 4e dinsdagmorgen van de maand vindt het inloopcafé voor mensen met een tablet plaats. Op de laatste vrijdagmorgen van de maand wordt het inloopcafé voor bezitters van een iPad gehouden.

Het inloopcafé wordt gehouden in het KBO verenigingslokaal in de Ringoven, Ringovenstraat 12 in Panningen. Doel van het inloopcafé is om samen met andere tablet of ipad gebruikers leuke apps te ontdekken en tips en trucs delen. En van elkaar en met elkaar te leren. Ervaren gebruikers (vrijwilligers) zijn aanwezig om u een beetje op weg te helpen.

Wilt u ook meedoen? Dat kan natuurlijk. Hebt u een tablet, dan bent u welkom op dinsdag 26 januari van 09.30-11.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Hebt u een iPad, dan bent u welkom op vrijdag 29 januari, ook van 09.30-11.00 uur. U hoeft niet de hele tijd te blijven (mag natuurlijk wel). Breng uw tablet of ipad wel mee en zorg ervoor dat het apparaat opgeladen is.
2015 Inloopcafe 22-12-2015 0016
De entree is gratis. Voor meer informatie kunt u bellen met KBO bestuurslid Trees Joosten-Willems, telefoon (077) 307 80 79 of mailen naar webbeheerkbopanningen@live.nl.