Woensdag 9 maart organiseert Zvv Beringe een informatie bijeenkomst WK PloeteRun 2016 bij De Nabber in Beringe. Na een succesvolle 1e editie zal de 2e  WK PloeteRun nu plaats gaan vinden op 5 juni 2016. WK PloeteRun is een mud run wedstrijd in het agrarische achterland van Beringe. Deelnemers moeten over een sportief en uitdagend parcours door de modder en zullen daar diverse hindernissen tegenkomen. Kortom een gezellige en sportieve dag voor zowel jong als oud!

Tijdens WK PloeteRun vinden diverse ‘mud runs’ plaats. Zo kan de jeugd van 8 tot en met 15 meedoen aan de PloeteRuns van 2.5 en 4 km. De (jong)volwassenen vanaf 16 jaar kunnen zich aanmelden voor drie runs van 4, 7 en 10 km. Daarnaast zal er ook een family Run toegevoegd worden in 2016.

De ‘mud runs ‘ hebben verschillende uitdagingen, met allemaal een link naar de agrarische omgeving, die door inzet en samenwerking overwonnen moeten worden. Daarbij gaat om de sportieve uitdaging en is iedereen dus winnaar. Sportiviteit, doorzettingsvermogen, teamwork, maar vooral ook plezier staan deze dag centraal!

Tijdens deze avond zal de organisatie op een leuke manier terug kijken op de editie van 2015 en daarnaast ook een toelichting geven op het evenement van 2016. Daarbij zal ook toelichting gegeven worden op enkele nieuwe verrassende elementen. Laat je verrassen en kijk hoe ook jij mee kan doen aan dit unieke evenement.

Op de website, www.wkploeterun.nl de Facebookpagina (WK PloeteRun) en het Twitteraccount (@wkploeterun) vind je meer informatie over het evenement en de laatste nieuwtjes.

Dus ben je nieuwsgierig  naar  de sportieve en uitdagende ervaring van 2016? Kom dan naar De Nabber In Beringe, aanvang 19.30u, koffie staat klaar