Vanaf de aanvang van dit nieuwe schoolseizoen start in Panningen: Maartje Janssen Taal- en Studiebegeleiding. De plaats voor huiswerkbegeleiding en bijles met veel persoonlijke aandacht in een vertrouwde sfeer.

Waarom begeleiding of bijles?
Er zijn maar weinig leerlingen die fluitend hun studieloopbaan doorlopen. Er kan altijd een moment komen dat het leren wat lastiger gaat en dat de cijfers hieronder te lijden hebben. Hulp van buitenaf heeft dan vaak een goed effect. Sommige leerlingen hebben moeite met een specifiek vak, andere hebben moeite met het plannen van hun studie en het leren in het algemeen. Huiswerkbegeleiding en/of bijles bieden dan uitkomst. Zowel voor middelbare scholieren als voor MBO en HBO studenten.

maartjeRuime ervaring
Drs. Maartje Janssen startte haar bedrijf in 2010 in Oss na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in het lesgeven op middelbare scholen. In haar huiskamer helpt zij met veel enthousiasme wekelijks diverse leerlingen van de middelbare scholen en HBO en MBO opleidingen. Dankzij haar brede ervaring in lesgeven en individuele begeleiding staan leerlingen sneller boven de stof. Ook ervaren zij minder stress en meer zelfvertrouwen bij het maken van hun overhoringen en toetsen. Het resultaat: hogere cijfers. De tevreden leerlingen en ouders waarderen Maartje Janssen Taal- en Studiebegeleiding met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,7!

Waarvoor kan ik terecht?
Dankzij haar roots in deze regio, start Maartje Janssen nu ook in Panningen in een knusse kleinschalige ruimte in het bedrijfsverzamelgebouw “Bruis” op het industrieterrein 40. De geboden lessen zijn huiswerkbegeleiding en bijles Engels, Nederlands, Duits. Maartje Janssen geeft alle begeleiding en lessen zelf. Ook MBO en HBO studenten zijn welkom voor individuele begeleiding.

Voordelen
• Persoonlijke en vriendelijke sfeer
• Kleine groepen
• Individuele aandacht en maatwerk
Meer informatie en aanmelden
Moeite met een bepaalde taal, studeren of structuur aanbrengen? Start aan het begin van het schooljaar met huiswerkbegeleiding en bijles voordat het te laat is. Meer informatie en aanmelden via http://www.bijlesheldenpanningen.nl of bel 06-26402004.