thumbnail_prijsuitreikingOp zaterdag 4 juni reisde de trampoline groep van GV Concordia helemaal af naar het Friese Surhuisterveen, voor hun debuut op het Nederlands Kampioenschap Groepsspringen. Het team werd gevormd door de springsters Mandy Briels, Maud Opstals, Gaby en Winnie van de Pasch, Pien Derks, Alexandra Drissen, Sanne Jeurninck, Suus Geerlings, Ilona Bongers, Moniek en Merieke Grubben. Zij hebben zich op 21 februari jl. weten te plaatsen voor dit NK, op de onderdelen minitrampoline met springtoestel (pegasus) en minitrampoline.

In de tweede ronde mochten de dames op voor de serie op de pegasus. Deze serie was een nette serie, maar verliep helaas niet vlekkeloos. Met een mooie totaalscore van 20,75 kwamen de dames een half puntje te kort voor een podiumplaats. Daarmee zijn ze gedeeld vierde geworden.

Aan het eind van de middag mochten de dames uitkomen op de trampoline. Deze serie verliep soepel, de springsters vlogen door de lucht en elke sprong stond als een huis. De adrenaline begon te stromen en de spanning was om te snijden. Dít kon wel eens een serie zijn, die mee zou kunnen dingen voor de prijzen. De springsters, trainster en ook onze trouwe aanhang waren in ieder geval zeer tevreden. Het bleef spannend tot aan de prijsuitreiking.

Met een totaalscore van maar liefst 21.30 zijn de dames gedeeld eerste geworden op het onderdeel trampoline. Ze mogen als Nederlands kampioen Groepsspringen op C-lijn niveau weer terug naar Panningen! Een super prestatie voor een debuterend team én een mooie afsluiting van het wedstrijdseizoen 2015-2016.