thumbnail_IMG_0431Op een prachtige locatie heeft vrijdag 3 juni een zeer geslaagde editie van een goed verzorgd aspergeontbijt plaatsgevonden. Deze unieke activiteit werd georganiseerd door het VarkensGilde, AspergeGilde en Niëns Horeca op locatie bij Loonbedrijf Seelen in Maasbree.

Om 7.00 uur in de ochtend verzamelden de leden en relaties van het AspergeGilde en VarkensGilde zich bij Loonbedrijf Seelen waar ze onder genot van een kopje koffie genoten van een inspirerende presentatie door Erik van Loonbedrijf Seelen en aansluitend een rondleiding over het mooie bedrijf. Na de rondleiding stond een goed verzorgd ontbijt – met speciale aandacht voor asperges- en varkensvleesgerechten – klaar voor de kleine honderd gasten. Het ontbijt werd afgesloten met een prikkelende presentatie en interactieve quiz over de trends in de agrarische sector door John Korsten, directeur van Drops vof.

Het was een prachtige ochtend waar de organiserende partijen met een zeer goed gevoel op terug kijken! Op naar de 5e editie!