flowers and fashionOp 13 april a.s. maakt het complete centrum Panningen plaats voor Flowers & Fashion.Het jonge, frisse en kleurrijke zusje van Glitz & Glam; het najaarsevenenment wat in september 2013 het centrum van Panningen op spraakmakende wijze op de kaart heeft gezet!
De gehele gemeente Peel en Maas wordt er wederom actief bij betrokken. Zoals de naam al zegt: Mode en Bloemen hebben de hoofdrol en dan in de breedste zin van het woord.
Fleurige voorjaarsmode voor het hele gezin, de nieuwste interieurtrends en de meest prachtige tuinen met de spotlight op de bloem. Er is een Flower Power plein, waar we terug gaan naar de seventies om onze zintuigen te prikkelen met smaak, muziek, geuren en kleuren. Daarnaast bent u te gast in het Ringovenpark, het groene hart van het centrum van Panningen, waar u middels een Flower-treintje een bezoek kunt brengen. ‘Oet de Verf’ zorgt hier voor een spraakmakende en prikkelende beleving. Kunst en cultuur staat weer hoog in het vaandel, zo hebben we nu bijvoorbeeld ook levende standbeelden

Kortom: Flowers & Fashion is een vrolijk voorjaarsevenement, voor alle leeftijden, prikkelend voor alle zintuigen en
met alles wat een mens gelukkig maakt!

  •  De Markt wordt omgetoverd tot ‘modeplein’. Ondernemers uit heel Peel en Maas tonen hier de nieuwste voorjaars- trends in o.a.kleding, kapsels, brillen, sieraden,het om draait. De catwalk wordt verrassend XXL en uiteraard weer heel veel bloemen!
  • Het Ringovenpark krijgt ook een centrale rol bij dit event toebedeeld. Er zal een speciaal flower-treintje zijn dat de bezoekers naar dit park zal brengen. Uiteraard kun je ook wandelen omdat het maar een korte loopafstand betreft. In het Ringovenpark staan kunst en workshops centraal.
  • Grand Café the Gallery is het toneel voor tal van ‘interieur en exterieur ondernemingen’, zij presenteren nieuwe trends voor in en om het huis, ook hier speelt de bloem een belangrijke rol.  In de sfeervolle ruimten van het voormalige klooster vindt u tal van zaken die het wonen en tuinieren nog mooier maken.
  • Het Raadhuisplein wordt voor deze zondag een  FlowerPower plein: back to the seventies met eten, drinken, muziek en nog veel meer. Laat u verrassen in deze relaxte sfeer.
  • Door het hele centrum treft u Flower-Spots aan, dit zijn o.a. mini-tuintjes, floral-art en street-art. Met de plattegrond kunt u ze allemaal bewonderen.
  • Flowers & Fashion is ook shoppen naar hartenlust: alle winkels in hartje Panningen zijn geopend! Ook zijn er nog fleurige kraampjes in het centrum die een bloemrijk aanbod zullen hebben.