0224 stijl-marketDe Stijl Market is een nieuwe inspirerende lifestyle-markt, georganiseerd door de Stijlfactorij en de Ringoven. De eerste editie van de sfeervolle markt is op zondag 17 mei van 12.00 tot 18.00 uur, aan de Ringovenstraat in Panningen bij de gerestaureerde steenfabriek. Er zijn meer dan 40 inspirerende stands met bijzondere en duurzame spulletjes. Van handgemaakte sieraden en hebbedingetjes tot feel-good cadeautjes. Van streekproducten tot creatieve design-ontwerpen. Van brocante woonaccessoires tot retro meubels. Ook zijn er activiteiten en workshops voor jong en oud, en een ouderwetse barbier voor mannen. Een mix van unieke producten en mensen, lekker hapjes gezelligheid en live-muziek van DJ. Entree is gratis.

 

De Stijlfactorij is een onderdeel van Rendiz: een sociale onderneming die arbeidsparticipatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt als doel heeft. Door middel van het maken en verkopen van pure producten en diensten, waaronder ook nieuwe bestemmingen voor oude gebouwen, proberen zij hun doelgroep op een zo breed mogelijke manier werkervaring of dagbesteding aan te bieden.

 

De Stijl Market is ook voor dit sociale doel ontwikkeld en biedt kansen voor dagbesteding of dagactivering van de  deelnemers: bijvoorbeeld tijdens de organisatie en voorbereiding ervan, de opbouw, het helpen op de dag zelf en natuurlijk na afloop. De Stijl Market wordt een jaarlijks terugkerend evenement. In het najaar van 2015 wordt er een kinder-editie gepland in Venlo.

 

Meer informatie op www.destijlfactorij.nl